Podelitev priznanj športnikom občine Polzela

By | 04.02.2014

V petek, 31. januarja, ob 18. uri je v Kulturnem domu na Polzeli potekala podelitev priznanj najuspešnejšim športnikom občine Polzela za leto 2013. Organizatorja prireditve sta bila Zveza športnih društev Polzela in Zavod za kulturo turizem in šport Polzela.
Župan občine Polzela g. Jože Kužnik se je v nagovoru zahvalil vsem športnikom za njihove dosežke. Osrednji gost prireditve je bil predsednik Planinske zveze Slovenije g. Bojan Rotovnik, ki je pohvalil delo planinskega društva Polzela in njihovega predsednika.
Priznanja sta podelila župan g. Jože Kužnik in predsednik PZS g. Bojan Rotovnik.
Skupaj je bilo podeljenih 12 bronastih plaket, dve srebrni in tri zlate plakete. Podeljeni pa sta bili tudi dve posebni plaketi za večletno delu v športu.
Bronasto plaketo je med drugimi prejela tudi ekipa G2 PD Polzela, ki ja na državnem prvenstvu v orientacija osvojila 3. mesto (Tomaž Šuster, Robi Štok, Sergeja Miklavc, Tomaž Kulovec in Boštjan Melanšek).
Srebrno plaketo je prejela družina Sadnik – državni prvaki v kategoriji F (Tanja, Joži, Anej in Anže). Posebno plaketo je prejel tudi Mirko Jegrišnik za večletno uspešno delo v športu.

Čestitamo vsem prejemnikom priznanj, še posebej našim članom PD Polzela!

Zapisal: Zoran Štok